images32Godmorgon! Nu har vi vaknat, men ännu inte varit ute. Liten Siri har tröttmössa så även matte. Oavsett vad jag tycker om smällare, men att ha det i den utsträckning runt vårt hus, som det blev igår från 22-24.30 kan inte var OK. Det small och det tjöt, blixtrade och dundrade, så fönsterrutorna skallrade. Liten Siri hittade inga ställen att gömma sig på, hon låg under soffan och växelvis under fåtöljen, innan hon kunde sätta sig tillsammans med matte. Hon flämtade och hässjade, så jag trodde hjärtat skulle stanna på henne, allt detta trots lugnande. Hon blir 7 år nu 2013 och för hennes skull hoppas jag vi funnit bättre sätt att för allas trevnad hittat bättre sätt till nästa ”smällarhelg” för detta var inte alls OK. Nu är det ju inte ”bara” djuren som far illa av detta intensiva ”krig”, för även om intensiteten enbart varar under några timmar, så skapar det trauman hos både människor och djur. Jag önskar att andra möjligheter kan utvecklas, för jag är inte för förbud i någon form, men det måste finnas möjlighet att trivas på en nyårsafton även för de som inte tycker att allt ska firas med smällare. Bor jag kvar på samma ställe nästa nyår, så ska jag ta en liten Siri och byta firandeort för lugn och ro för oss alla.
Det mest positiva var ju att lilla Greysie inte verkade påverkas. Jag var lite rädd att lilla Siris rädsla, skulle smitta av sig på henne, men ingen skada skedd där.
Nu vill jag önska mig och min familj ett helt fantastiskt, underbart 2013 och må alla våra drömmar infrias i tacksamhet och kärlek.
Citat: ”Må alla dina bekymmer vara lika länge som dinna nyårslöften! ”– Joey Adams

Relaterade bilder:

Spread the love