Årsdag för kriget i Ukraina och man undrar med den upptrappning av ”vapenskrammel” vi nu märker världen över – finns det ett fredligt slut?

Här sitter vi i vår lilla tvålkopp som heter Sverige och tycker vi egentligen står över det mesta. Där vi har en kriminalitet, som överstiget allt vi någonsin kunnat föreställa oss, då ser man till att högsta polisledning råkar i en konfliktsituation, så förtroendet för polismyndigheten dalat pga av gängkriminaliteten, dalar ännu mer. Det är kanske dags att anställa flera ”administratörer” för att arbeta med pappersexercisen på polismyndigheten så att poliser får jobba med det de är utbildade för.

Vad som däremot behövs är färre administratörer inom UNHCR. Vi samlar in pengar i enorma belopp och får sedan reda på att administrationen för t.ex. UNHCR, tar ut ”enorma belopp”, där en enskild chef kan kvittera ut 350 000 kr i månaden, så måste det vara något fel i systemet. Dessa hundratals kronor i månaden, kommer mycket få pensionärer upp i per år. Gör om och gör rätt, tycker jag. Lägg övervägande delen av månadslönen på att hjälpa hemlösa och krigets offer och inte ADMINISTRATION!!!!

Mina åsikter från senaste tiden nyhetsutbud. Finns säkert mer att ha åsikter om, men just nu räcker detta mer än väl.

 

 

Relaterade bilder:

Spread the love