Godmorgon! Funderingar över mycket händelser i mitt liv. Trodde att vid 73,5 års ålder (fysisk) så skulle min hjärna vara i fullgott skick utan alltför mycket skavanker eller minnesstörningar. Man är ju inte nykterist, men nyttjar bara alkohol vid s.k. ”festliga tillfällen”.
Började med datorer på 80-talet med en VIC64 (kult idag) och har dagligen sedan dess använt mig av desamma
– datorer alltså men följt tiden med nya efter utvecklingen i cybervärlden. Bygger hemsidor och håller igång med blogg, men det senaste året har det varit lite sparsamt med mina skriverier, då min själsfrände dog 9/1 2017 och detta följdes upp av att min son hjälpte sig själv 22/4 2018 till den eviga sömnen. Har genom detta blivit lite ”känslig” för olika former av skriverier om min person, men jag har också inte haft kraften i mig att ställa till det för någon annan (vilket f.ö. inte ligger för mig). Är mycket intresserad av fakta och källgranskning av det som jag lägger ut i sociala medier. Utav en fjäder blir det lätt en hel hönsgård, om man inte är på sin vakt vid tangentbordet. Var rädd om era vänner och faktagranska dem gärna innan ni kallar dem vänner, för de kan vara en ”ulv i fårakläder”..
Till sist men inte minst så har jag avslutat min insamling och kan konstatera att det nog inte var min grej riktigt, men jag har swish 0704239934 😂om det skulle vara så att någon vill bidra. Ni kommer aldrig att se någon mer insamling för mig personligen utan det var en engångsföreteelse. 
Har ni orkat läsa hit, så vill jag önska er en alldeles fantastisk solig dag, för det ska vi ha på småländska höglandet.
Min blogg = https://universum.loften.se/ är nog bra att börja käll-/faktagranska mig där.

Relaterade bilder:

Spread the love