Nu har jag varit dålig på att skriva igen, men håller bloggen vid liv med små inlägg, bara ett i månaden är ju inte mycket men, man kan väl skylla på att man legat i idé och nu börjar se ljuset igen. Det är varit sjukdomstillstånd av allehanda slag, och jag kan väl säga så mycket att nästa gång det erbjuds vaccinering mot influensa, så ska jag stå först i kön.
Då kör vi ytterligare en dag med förberedelser inför utställningen på lördag – 27 februari i Nykvarn. Det är många dagars jobb för att få det att flyta när det gäller utställning. Vi har lyckats få ihop ett bra system om vilka som gör vad för att det ska vara så effektivt som möjligt, men mycket jobb blir det för flera personer. Hur som helst, vaknade glad men inte pigg, så det får bli som det blir. Må bra -kontot, får man börja uppdatera nästa vecka igen. Alla dessa förkylningar som däckar en liten teskedsgumma, är inte roliga. Man får leva i nuet, som det heter och gårdagen är ju redan historia och morgondagen har vi inte skrivit ännu. Så nu kör vi på dagens agenda.
Ord på vägen: ””Det kan kännas nog så motigt att plocka bort tegelsten efter tegelsten i en stor mur. Men en dag rasar hela fängelset och du inser vad du har åstadkommit”.
Deepak Chopra
2015-06-06 10.41.49

Relaterade bilder:

Spread the love