Här ligger alla mina änglar och beskrivningar av dem, för mig är änglar detsamma som kärlek till alltet. Sidan är inte färdig ska bli många fler, som jag vill ha med här.
ÄÄ ARIEL, ÄÄ MIKAEL, ÄÄ RAFAEL, ÄÄ URIEL
________________________________________________________________

arielwolf.jpg Ärkeängel ARIEL – namnet betyder Guds Lejon/Lejoninna. Ariel är planeten Jordens ärkeängel.Kännetecknas ofta av: Blekrosa aura, rosenkvartskristall 
Ariel älskar ALLA levande varelser och hjälper dem alla med glädje. H*n brinner särskilt för miljövård och har ett nära samarbete med naturänglarna. H*n arbetar även med att ge healing till djuren. Kalla på Ariel för hjälp med miljön eller för att få hjälp att heala djur.Ariel älskar alla levande varelser och hjälper dem alla med glädje. Hon är en mästare på att manifestera, och hon hjälper särskilt människor som jobbar som helare, lärare eller inom serviceyrken. Hon brinner särskilt för miljövård och har ett nära samarbete med naturänglarna för att skydda och hela djur – i synnerhet de fåglar, djur och fiskar som lever nära eller i vattnet. Ett sätt att jobba med Ariel är att delta i miljövårdsarbete. Det kan innefatta att plocka upp skräp nära en sjö, en å eller ett hav, donera pengar eller tid till ett miljövänligt ändamål eller att byta till miljövänliga rengöringsmedel.
mikaelangel Ärkeängel Mikael – är en ängel som håller i ett svärd. Ängeln Michaels symbol är vågen, då h*n väger de dödas själar (onda gärningar mot goda). Michael avbildas ofta med purpurfärgad mantel och en lång stav eller rustning och svärd. Michael betyder ”H*n som är lik Gud”
Eterisk olja under änglamassagen för att åkalla honom: Jasmin, Myrra
Ljus: Blå
H*n står för skydd och balans i tillvaron och ser till att ge oss tålamod. H*n skyddar oss även mot psykisk obalans och faror. Man säger att Michael är ljusets ängel och den främste av ärkeänglar.
Ärkeängeln Mikael kommer då du vill ha helande för självförtroende och komma i kontakt med din själ. Ängeln står för sanning och rättvisa. Du kan be om hjälp av honom om du är utsatt för fara eller är rädd eller orolig, h*n ger dig trygghet och beskydd.
rafael Ärkeängel RAFAEL – hans namn betyder Gud helar, är himlens läkare, och han skriver ut förebyggande och botande medicin i form av gudomlig vägledning. H*ns smaragdgröna helande ljus och kärlek sveper om situationen och helar och i den gudomliga vägledning ger Rafael intuitiva intryck och aningar som visar hur du kan hjälpa till med helandet själv. Beskyddar även människor på resa. Tillsammans med ärkeänglarna Mikael och Gabriel firas han i katolska och anglikanska kyrkan den 29 september.
uriel180112 Ärkeängel URIEL – namnet har betydelsen GUDS LJUS och h*n är känd för sin förmåga att lysa upp vårt sinne med gudomlig inspiration. Kalla på Uriel då du behöver svar eller insikter och han svarar med återkommande tankar som är positiva, kärleksfulla och hjälpande eller kalla på Uriel när du känner att du sitter fast i en situation där du behöver kunna tänka klart för att finna svar.

Relaterade bilder:

Spread the love