GLÄDJE
Glädje är den högsta energi som finns. Det är den magiska känslan av att allt är möjligt. Glädje uppstår när man uppskattar de gåvor som finns i varje ögonblick. Glädje gör att du drar till dig och skapar nuet och framtiden på högsta möjliga nivå.
Du drog det här kortet som en påminnelse om att du har tillgång till din kraft när du är centrerad i en känsla av glädje. Be dina änglar visa dig vilka förändringar du kan göra för att föra in mera glädje i ditt och andras liv. Om du känner dig som en fånge eller ett offer så kan änglarna hjälpa dig att lätta på bördan. En positiv syn på framtiden ger dig den frihet som du längtar efter samtidigt som dina åtaganden blir skötte.
Fler betydelser:
* Släpp eller läk de delar av ditt liv som saknar glädje
* Svaret på din fråga innebär att välja den väg som ger dig mest glädje
* Släpp rädslan när du manifesterar och fokusera istället på den glädje som du skulle känna om det redan vore verklighet.
216-11-01gladje

Relaterade bilder:

Spread the love