FÖRKLÄDD VÄLSIGNELSE
Det som verkar vara ett problem är i själva verket en del av svaret på dina böner. Du kommer att förstå de bakomliggande orsakerna till din nuvarande situation när den löser sig. Lita på att himlens beskedd och oändliga visdom besvarar din bön på bästa sätt.
Änglarna sände dig det här kortet för att hjälpa dig att upptäcka den dolda välsignelsen i det som tycks vara en utmaning. Det som du verkar har förlorat behövde försvinna och det kommer att ersättas av något bättre. Oroa dig inte för framtiden utan fortsätt att be och att följa den vägledning du får genom återkommande känslor, tankar, visioner och ord.
Fler betydelser:

  • En dörr öppnas och en annan stängs
  • ”Hur” är upp till Gud som vet hur böner bäst besvaras
  • Släpp behovet av att kunna förutsäga och kontrollera utgången av den här situationen
  • Ha tillit

20162030forkladdvalsignelse
Källa Doreen Virtue – ”Daglig Vägledning”
#DoreenVirtue #Änglakort #Vägledning #universum #bloggen

Relaterade bilder:

Spread the love