Det djupa blå havet talar till din själ, lugnar och helar dig. Om du så bara föreställer dig att du dyker ned i dess helande djup så får du önskad verkan. Ännu bättre är det om du kan vara vid havet på riktigt. Låt havets kraft och skönhet skölja bort alla dina bekymmer.
Det här kortet kommer till dig därför att du har en särskild anknytning till havet. Det är ett tecken på att du behöver tillbringa mer tid vid havet, kanske åka dit på semester eller ha ditt hem där. Änglarna hjälper dig att få detta till stånd om du ber dem och tillåter dem att göra det. Luften och vattnet vid havet inspirerar och helar dig.
Fler betydelser kortet kan ha: Ha havssalt i vattnet när du badar för att dra ut gifter – Drick mer vatten – Knyt an till delfiner och andra vattenlevande dur – Du har haft en koppling till havet i ett tidigare liv – Lär dig en vattensport som dykning, segling eller snorkling.
HAVET
 
Källa: Doreen Virtue – Daglig Vägledning
Vill du ha änglarnas vägledning, så beställ av mig för 30 kr (1 kort) och 60 kr (3 kort) Läs på denna länk hur du kan beställa: http://www.loften.se/anglakort/

Relaterade bilder:

Spread the love