Om du dagdrömmer regelbundet så blir det lättare för dig att uppfatta våra budskap. Slappna av och öppna ditt sinne för att ta emot, utan att styra tankarna. Lägg märke till känslor, syner eller idéer som om du såg på film. Det är här kreativiteten finns.
Änglarna sänder dig det här kortet för att de vill att du ska hålla dig öppen och mottaglig för nya idéer. Det är viktigt att du ägnar dig åt dagdrömmande just nu för att få inspiration och underbara idéer. Försök inte att få något att hända. Följ bara med tankarna när de flödar vidare till nya sätt att se på saker och ting. Skriv ned dina idéer i en speciellt dagbok och be änglarna om vägledning för att förverkliga dessa drömmar. När du blir vägledd att handla så gör det utan att vänta.
Fler betydelser kortet kan ha: Var öppen för nya möjligheter – Tillåt dig själv att drömma storslagna drömmar – Tillåt dig själv att slappna av och släppa taget – Prova något nytt som du alltid velat göra – Bolla tankar med dig själv eller andra för att få nya idéer.
Vill du ha änglarnas vägledning, så beställ av mig för 30 kr (1 kort) och 60 kr (3 kort) Läs på denna länk hur du kan beställa: http://www.loften.se/anglakort/
dagdromma
Källa; Doreen Virtue ”Daglig Vägledning”

Relaterade bilder:

Spread the love