Solen går upp och ned varje dag precis som det går upp och ner på vår livsvandring. Se skönheten i varje solnedgång i ditt liv och var viss om att solen kommer att gå upp igen nästa morgon. Varje slut är i själva verket inledningen till något nytt och vi finns med dig genom livets alla faser och cykler.
Änglarna kommer med det här kortet till dig för att hjälpa dig att erkänna för dig själv att det är dags att gå. Du vet redan vilken situation de syftar på. Du har tvekat att ge dig av på grund av rädsla och lojalitet men änglarna försäkrar dig att det är det bästa. Jobba mycket nära änglarna genom den här övergångsfasen så att det blir harmoniskt för alla som berörs. Din energi behöver hållas hög nu så släpp upp alla skuld och alla negativa känslor till himlen.
Fler betydelser kortet kan ha: Nu fullbordas och avslutas en cykel – Denna relation eller situation har tjänat sitt syfte nu – Ge efter och släpp taget – Kalla på ÄÄ Azrael så hjälper han dig med sorgen, och ÄÄ Mikael så ger han dig mod.
Vill du ha änglarnas vägledning, så beställ av mig för 30 kr (1 kort) och 60 kr (3 kort) Läs på denna länk hur du kan beställa: http://www.loften.se/anglakort/
dagsattga

Relaterade bilder:

Spread the love