När du tar väl hand om dig, gagnar det alla. Ge dig själv en avslappnande behandling idag, såsom massage, havssaltbad eller pedikyr.”
Du är en givare och Gud älskar dig för det. Nu är det dags att ge till dig själv. Jag hjälper  dig med att andligen öppna din kropp genom en avslappningsprocess så att du ser att avslappning har sin egen fruktbara sida av det.
Ju mer du tillåter mig och de andra änglarna att ge till dig, desto mer kommer du att kunna ge till andra. Din själ har kallat på universum och bett om vila och avkoppling. Du har arbetat oavbrutet och du har också engagerat dig i många andra människor. Nu är det dags för din belöning. Det här är en uppmaning från universum: Ta hand om dig och tillåt dig inte att svaja i denna viktiga uppgift. Ta steg just nu för att skapa tid för avkoppling. Du kommer att känna dig lyckligare och känna mer själslig ro som ett resultat, vilket kommer att gagna alla i ditt liv.
bethany

Relaterade bilder:

Spread the love